Υλικά:

  • 1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ
  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • 1 κουβερτούρα γάλακτος
  • Μία συσκευασία ξυλάκια για cake pops

Εκτέλεση:

  1. Κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια όλα τα μπισκότα με τα χέρια μας και τα βάζουμε στο μπλέντερ για να θρυμματιστούν.
  2. Βάζουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα σε ένα μπολ και προσθέτουμε το τυρί κρέμα.
  3. Ανακατεύουμε καλά ώσπου να γίνει μια μάζα.
  4. Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια τα cake pops, τα βάζουμε σε έναν δίσκο και περνάμε στη μέση τα ξυλάκια.
  5. Τα αφήνουμε στην κατάψυξη για 30 λεπτά.
  6. Λιώνουμε την κουβερτούρα μας σε μπεν μαρί.
  7. Βγάζουμε τα cake pops από το ψυγείο και τα βουτάμε ολόκληρα στη λιωμένη κουβερτούρα (προαιρετικά μπορούμε να τα στολίσουμε προσθέτοντας από πάνω τρούφα ή κακάο).
  8. Βάζουμε τα cake pops στο ψυγείο ώστε να κρυώσει η κουβερτούρα και σερβίρουμε όταν είναι έτοιμα.

Καλή σας απόλαυση!

Επιμέλεια Κειμένου: Λουκά Μαρία – Ναταλία

Comments are closed.