Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Το ΚΔΑΠ morfosi ξεκίνησε την λειτουργία του το 2015. Είναι ένα από τα πρώτα ιδιωτικά Κέντρα Δημιουργικής ΑΠασχόλησης στη Θεσσαλονίκη και γενικά στην Ελλάδα, όπου δραστηριοποιείται στις περιοχές Πολίχνης και Ευόσμου.

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, στο ΚΔΑΠ morfosi αναπτύξαμε ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης με στόχο να αξιοποιούμε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο των μικρών μαθητών μας (παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών) πέραν του σχολικού ωραρίου και να διευρύνουμε τους γνωστικούς τους ορίζοντες, καθώς ενστερνιζόμαστε πως «η μόρφωση είναι ο δρόμος για να κάνουμε καλύτερους ανθρώπους»!

Η εκπαίδευση των μικρών σπουδαστών μας αποτελεί προτεραιότητά μας, γι’ αυτό και τα παιδιά μας έρχονται σε επαφή με ένα πλήθος δραστηριοτήτων μέσα από τα ηλικιακά διαχωρισμένα εργαστήριά μας, που συμβάλλουν στο να γνωρίσει το καθένα από αυτά τις κλίσεις του και κατ’ επέκταση τον εαυτό του. Επιπλέον, μέσα από τις θεματικές εβδομάδες του προγράμματός μας, τα παιδιά μας έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν σταδιακά τον κόσμο!

Σημαντικό ρόλο σε αυτό κατέχει το προσωπικό μας που αποτελείται από έμπειρους και καταρτισμένους παιδαγωγούς με αγάπη για τα παιδιά και διάθεση να τα καθοδηγήσουν με υπομονή και ασφάλεια στα μονοπάτια της δημιουργικής έκφρασης και γνώσης.

Το ΚΔΑΠ Morfosi ανοίγει δρόμο προς τη μόρφωση!