Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Τι προσφέρει το ΚΔΑΠ;

Το Πρόγραμμα του ΚΔΑΠ morfosi, είναι πλήρως οργανωμένο ώστε να προσφέρει σωστά θεμέλια στα παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας.

Εργαστήρια

Με 16 εργαστήρια στο πρόγραμμα του, το ΚΔΑΠ morfosi, προσφέρει την καλύτερη εμπειρική γνώση στα παιδιά. Στόχος μας είναι τα παιδιά να μάθουν πρακτικές γνώσεις, μέσα από το παιχνίδι.

Summer Fun

Το Summer Fun είναι η καλοκαιρινή πρόταση δημιουργικής απασχόλησης του ΚΔΑΠmorfosi κατά την θερινή περίοδο. Ξεκινάει μετά τη λήξη του σχολικού έτους, τον Ιούνιο και διαρκεί έως τέλη Ιουλίου, με ωράριο 08:00 – 16:00.

Ρομποτική

Υλοποιούμε πρόγραμμα εκπαιδευτικής Ρομποτικής με την χρήση Lego Mindstroms EV3 για μαθητές Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού και WeDo 2.0 για μαθητές από Νήπια έως Δ’ Δημοτικού.

Αναγνωστήριο

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα όπου οι μαθητές (4 μαθητές ανά δάσκαλο) σε ένα μόνο 2ωρο πρόγραμμα καθημερινής μελέτης, προετοιμάζουν τα μαθήματα της επόμενης μέρας για το σχολείο, με τη βοήθεια έμπειρων δασκάλων.

Συναντήσεις Γονέων

Το ΚΔΑΠ Morfosi Ευόσμου – Πολίχνης σε συνεργασία με τον ψυχολόγο κ. Μανώλη Ζουγκό, ειδικευμένο στη Συμβουλευτική Γονέων και στην Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων με MSc Κοινωνικής και Κλινικής Ψυχολογίας Εξαρτήσεων Α.Π.Θ., πραγματοποιούν επιμορφωτικές συναντήσεις για γονείς με τίτλο «Συναντήσεις Γονέων» απευθυνόμενοι σε γονείς προσχολικής και σχολικής ηλικίας, καθώς και σε γονείς εφήβων.

Δανειστική Βιβλιοθήκη

To ΚΔΑΠ Morfosi θέλοντας να ενισχύσει τη σχέση των παιδιών με τη φιλαναγνωσία ξεκίνησε το θεσμό της Δανειστικής Βιβλιοθήκης! Οι μαθητές των δομών μας έχουν τη δυνατότητα κάθε Παρασκευή να διαλέξουν ένα βιβλίο της επιλογής τους για να τους συντροφεύσει στον ελεύθερο χρόνο τους!