Τι κάνει ο Βασιλιάς των Λιονταριών μέσα στις αίθουσες του ΚΔΑΠ; Ποιοι φανταστικοί μύθοι της μακρικής Κίνας κρύβονται στις σελίδες των παραμυθιών, πίσω από την αγαπημένη των παιδιών, Πολυάννα; Πώς η Ντανιέλα βρήκες τις 7… Χιονάτες αντί για τους γνωστούς σε όλους νάνους; Κι αν ο Μάρτιν παίρνει κάθε μέρα το τρένο για τη δουλειά του, πώς μπορεί να είναι κάτοικος της…χαμένης Ατλαντίδας;

Τα ερωτήματα πολλά, πολλά και διάφορα, μα όχι τρομακτικά και σίγουρα όχι αναπάντητα! Αν ψάξετε με ζέση, αν ψάξετε καλά, απαντήσεις θα βρείτε στα βιβλιοραφάκια του ΚΔΑΠ!

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την επανέναρξη της δανειστικής βιβλιοθήκης, όπου, με πάνω από 100 τίτλους βιβλίων και 6 ολοκαίνουριες αφίξεις για κάθε ηλικία, τα μικρά μας ΚΔΑΠάκια έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε μέρη μαγικά, να έρθουν σε επαφή με με γενναίους ήρωες, παλιούς και νέους, και να μάθουν για την αξία της φιλίας, της προσωπικής προσπάθειας, της ανταμοιβής και της αγάπης. Ως ημερομηνία έναρξης ορίζεται η Δευτέρα 14/3/2022, ενώ κάθε μικρός μας φίλος θα έχει τη δυνατότητα να επισκέπτεται τη βιβλιοθήκη και να κρατά το βιβλίο που δανείστηκε για μία ολόκληρη εβδομάδα απ΄τη μέρα δανεισμού.

Ενδεικτικά παρατίθενται παρακάτω κάποιοι νέοι και παλιοί τίτλοι βιβλίων, οι οποίοι περιμένουν να σας κρατήσουν συντροφιά

  • Το μακρινό βασίλειο του κυρίου Σκα – Γιολάντα Πατεράκη, εκδόσεις Ψυχογιός

  • Η Ξένη στον Ρήνο – Έλενα Αρτζανίδου, εκδόσεις Ψυχογιός

  • Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει να γίνει σταρ – Orianne Lallemanad, εκδόσεις Παπαδόπουλος

  • Ο πρίγκιπας με τα κρίνα – Ιφιγένεια Μαστρογιάννη, εκδόσεις ελληνικά γράμματα

Και μην ξεχνάτε, γονείς και αγαπημένα μας παιδιά! Κάθε Δευτέρα μία νέα βιβλιοπρόταση θα σας περιμένει εδώ στο site του ΚΔΑΠ MORFOSI για να γνωρίσετε καλύτερα τα βιβλία και να τρέξετε με λαχτάρα να τα δανειστείτε.

Επιμέλεια κειμένου: Τσανακτσίδου Ελένη-Μαρία

Comments are closed.